Ons team

De logopedisten zijn lid van de Nederlands Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Zij houden hun kennis op peil door het volgen van na- en bijscholingen. Op dit moment bestaat het team uit vijftien enthousiaste logopedisten die op professionele wijze samenwerken en met hun vak bezig zijn.

 

Ons team van logopedisten

Margreet Huiting

Logopedist

Charlotte Dekker

Charlotte Dekker

Logopedist

Februari 2021 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik ben daarna gelijk gestart als logopedist bij Logopediepraktijk Oetara. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij logopediepraktijk Oetara en binnen het speciaal basisonderwijs. Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. 

Charlotte is werkzaam in: Slochteren, ’t Zandt, ten Boer en […]

Hanneke Veenstra

Hanneke Veenstra

Logopedist

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Annet Doornbos-Nijhof

Annet Doornbos-Nijhof

Logopedist

Na eerst 10 jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt heb ik in januari 2021 de studie tot logopedist afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sinds februari 2021 ben ik als logopedist werkzaam bij Logopediepraktijk Oetara. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag. Ik ben werkzaam op de locaties Stadskanaal, Blijham en Veendam. 

In mijn vrije […]

Cindy Oetara

Cindy Oetara

Praktijkhouder en Logopedist met specialisaties

Na verschillende vervangingswerkzaamheden, studie en gezin ben ik sinds 1994 werkzaam in de huidige praktijk. Vanaf 1 januari 1995 ben ik als praktijk-houder van Logopediepraktijk Oetara in Vlagtwedde en Wedde begonnen. Vervolgens heb ik meerdere praktijken overgenomen/gestart.
In de loop van de jaren heb ik me op meerdere stoornisgebieden (bij)geschoold en daarnaast al […]

Henny-Elise Meijer

Henny-Elise Meijer

Logopedist

Na eerst een jaar de opleiding SPH te hebben gedaan, ben ik de opleiding Logopedie gaan volgen aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sinds april 2008 ben ik als logopedist werkzaam bij Logopediepraktijk Oetara en ik heb het hier erg naar mijn zin. Naast mijn werk vind ik het leuk om te winkelen en te lezen.

[…]

Annemieke Kroeze

Annemieke Kroeze

Logopedist

Ik ben in maart 2014 afgestudeerd als logopedist aan de Hanze Hogeschool Groningen. Ik werk sinds 2016 bij logopediepraktij Oetara. Ik heb de cursussen OMFT, logopedie en autisme en woordenschat gedaan. 

Carolien Poppen

Carolien Poppen

Administratief medewerker / Praktijkassistent

Van 1988 tot 2002 heb ik als zieken verzorgende in de zorg gewerkt. Aansluitend heb ik in een bedrijf in de bouwnijverheid in combinatie met een interieur winkel gewerkt waar ik de volledige administratie en de bediening in de winkel als taak had. Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam ik Logopediepraktijk Oetara op mijn pad tegen. Met heel veel […]

Zelinha Oldersma-Castro

Zelinha Oldersma-Castro

Logopedist

In 2016 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sinds juni 2017 ben ik werkzaam bij Logopedische praktijk Delfzijl, welke nu is overgenomen door Oetara. Hier werk ik met veel plezier met cliënten met verschillende problematieken waaronder; afwijkende mondgewoonten, taal -en articulatieproblemen. Naast het werk in de logopedie werk ik ook in […]

Susan Winter

Susan Winter

Logopedist

Ik werk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Wouter Pettinga

Wouter Pettinga

Logopedist

Mijn naam is Wouter Pettinga. In 2019 ben ik afgestudeerd als logopedist en terecht gekomen bij mijn oude stageplaats: Logopediepraktijk Oetara. Daar werk ik nu op maandag in Bovensmilde, dinsdag en donderdagochtend op de Menterhorn in Muntendam, donderdagmiddag in Rolde, vrijdagmorgen op De Sleutel in Wildervank en vrijdagmiddag in Vries. Op dit moment ben ik […]