Charlotte Dekker

Charlotte Dekker

Februari 2021 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik ben daarna gelijk gestart als logopedist bij Logopediepraktijk Oetara. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij logopediepraktijk Oetara en binnen het speciaal basisonderwijs. Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. 

Charlotte is werkzaam in: Slochteren, ’t Zandt, ten Boer en Veendam. 

Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Henny-Elise Meijer

Henny-Elise Meijer

Na eerst een jaar de opleiding SPH te hebben gedaan, ben ik de opleiding Logopedie gaan volgen aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sinds april 2008 ben ik als logopedist werkzaam bij Logopediepraktijk Oetara en ik heb het hier erg naar mijn zin. Naast mijn werk vind ik het leuk om te winkelen en te lezen.

Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Carolien Poppen

Carolien Poppen

Van 1988 tot 2002 heb ik als zieken verzorgende in de zorg gewerkt. Aansluitend heb ik in een bedrijf in de bouwnijverheid in combinatie met een interieur winkel gewerkt waar ik de volledige administratie en de bediening in de winkel als taak had. Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam ik Logopediepraktijk Oetara op mijn pad tegen. Met heel veel plezier ben ik hier begonnen in maart 2017. Mijn functie ligt vooral op administratief gebied en assisteren in alles wat mogelijk is. Door mijn ervaring in de zorg ben ik bekend met de logopedische zorg en dit in combinatie met de administratieve- en receptie werkzaamheden van mijn vorige baan past deze functie prima bij mij. Mede door de fijne collega’s en het contact met onze cliënten voel ik mij hier op mijn plek.

Neemt u contact op met ons; geheid dat we elkaar spreken.

U vindt mij op de hoofdlocatie in Veendam.